Frågor och Svar om
FRÅGOR OCH SVAR
Inför varje mässa får vi alltid en massa e-mail och vi gör vårt bästa för att svara på alla så fort som möjligt. Vi har under årens lopp märkt att de flesta frågar samma frågor, så vi har nu sammanställt denna "Frågor & svar" sidan. Var vänlig att kontrollera om just din fråga finns med här INNAN DU MAILAR OSS.

Tack på förhand.
1. Jag undrar när mässan kommer till en viss stad. Jag undrar vilka gäster som kommer på mässan / Kan ni bekräfta om **** kommer på mässan?

Svar: Framtida datum för städer och alla framtida gäster presenteras för alla samtidigt, inte individuellt. All den senaste informationen kommer att finnas på denna hemsidan, allt annat är bara rykten och spekulationer.

2. Kommer gästerna finnas på plats båda mässdagarna?

Svar: Om inget annat anges, finns alla gäster på plats båda mässdagarna.

3. Vilka tider kommer gästerna finnas på plats?

Svar: Förutom raster, deras photo shoot och frågestundstider, finns de på plats vid sina signeringsbord under mässans öppettider.

4. Hur mycket kostar gästernas photo shoots / signerade foton?

Svar: Vi har inte kontroll över vad gästerna tar betalt, men de brukar försöka hålla så låga priser som möjligt. (Brukar ligga på c:a 200 kr - 350 kr.) Photo shoots och autografer är separata konstnader. Autograf ingår inte i photo shoot kostnaden.

5. Jag ska ta med mig eget material som jag vill ha signerat. Går det?

Svar: Ja. Kostnaden brukar vara samma som ett signerat foto.

6. Jag vill ta en selfie med en gäst, går det?

Svar: Vissa gäster tar selfies, då alltid mot en kostnad, brukar vara runt 200:- Vissa tar inte selfies utan hänvisar då till deras photo shoots.

7. Finns det förköp till entrébiljetter, photo shoots, autografer

Svar: Ja, vi har både förköp av entrébiljetter (länk på startsidan då en mässa har presenterats) och försäljning på plats i entrén. Photo shoots och autografer säljes endast på plats, inget förköp, och då av respektive skådespelare.

8. Är mässlokal, toaletter, restaurang/café handikappanpassade?

Svar: Ja.

9. Går ledsagare in gratis i sällskap med den dom är ledsagare till?

Svar: Ja, ledsagarbevis krävs för gratis inträde i sällksap med den man är ledsagare till, som betalar inträde.

10. Jag jobbar för en lokal tidning/website, och jag undrar om jag kan få en liten intervju med en av gästerna under mässan?

Svar: Vi får väldigt många förfrågningar om detta. Inga intervjuer görs under mässdagarna. Ev. intervjuer görs dagarna innan mässan och då med större tidningar, radiostationer, tv-kanaler etc. Kontakta oss gärna i god tid, med en utförlig presentation om vem ni representerar.

11. Får man lov att fotografera / videofilma inne på mässan?

Svar: Ja, men vissa utställare kan ha vissa restriktioner.

12. När får man bilderna från photo shootsen?

Svar: Bilderna trycks på plats efterhand som dom tas. . Mer info om photo shoots, såsom tider, finns på första sidan för respektive mässa.